Комплекс от затворен тип до Парк Възраждане

319

апартамента

357

Паркоместа за автомобили

300

Паркоместа за велосипеди

46697

кв.м. разгъната застроена площ
Удобства и Акценти
Лесен транспортен достъп
До парк "Възраждане"
До хипермаркети
Вътрешен двор
Паркинг
Търговски площи
Инфо за проекта

Проект:  Комплекс "Светлина", с административен адрес в гр. Варна, р-н "Младост",  ж.к. „Възраждане“ I м-н, бул. "Република" №121.

Комплексът се състои от 7 жилищни секции, с общо 10 входа. Предвижда се поетапно строителство, като всяка секция ще бъде въведена в експлоатация по отделно. 
РЗП: 46 697,60 кв.м. 
Строителство: Елит Хоум ЕООД
Архитектура: ARCHUS 
Откриване на строителна площадка: май 2022г. 
Начало на строителство I етап (вх. 3, 4, 5 и 6) – октомври 2022г.

Завършване на 1ви етап: октомври 2024г.

ПЪРВИ ЕТАП - НАЧАЛО НА СТРОИТЕЛСТВО ОКТОМВРИ, 2022 Г.

Първият етап включва изграждането на секция В (вход 3 и 4) и секция Г (вход 5 и 6), разположени в горната и най-висока част на парцела, по посока бул. "3-ти Март". 
Със завършването на този етап ще бъдат въведени в експлоатация секция В и Г, с общо 110 обекта, от които 102  апартамента (4 еднопространствени, 56 двустайни, 42 тристайни), 3 ателиета и 5 допълнителни обекта. Ще бъдат въведени в експлоатация и 108 бр. паркоместа за автомобили (подземни и надземни), както и 165 бр. места за паркиране на велосипеди. 

Всички входове са с асансьор, който обслужва и подземното ниво.  В жилищата с две спални са осигурени две санитарни помещения. Всички апартаменти имат килер или маза. Светлата височина на жилищните етажи е 260 см. Някои от апартаментите на партерно ниво (кота +3,50)  ще разполагат с двор-тераса  като директна връзка към вътрешното пространство на комплекса. Срок за завършване на 1ви етап - октомври 2024 г.

ВТОРИ ЕТАП
НАЧАЛО НА СТРОИТЕЛСТВОТО: 10.06.2024г.

Вторият етап обхваща изцяло секция Д (вход 7) със 7 надземни етажа и подземен паркинг, разположен в източната част на имота. Вход 7 (секция Д) е с общо 65 апартамента, от които 1 четиристаен, 13 тристайни и 51 двустайни апартамента, с източно или западно изложение. На първият етаж са разположени 3 търговски помещения с лице към бул. "Република".  

Галерия на сградата

Комплекс "Светлина"

Жилищен комплекс  „Светлина“ се намира в ж.к. "Възраждане", само на 3 км. от центъра на града, на 700 м. от  “Delta Planet Mall”, на 500 м. от ледена пързалка и спортен комплекс,  басейн, детска градина, хипермаркети Кауфланд и Лидл, търговски център Явор, медицински център, както и парк “Възраждане“.

За инвеститора Нашата компания е специализирана в изграждането на жилищни и бизнес сгради и комплекси, както и във възстановяването на сгради архитектурни паметници на територията на гр. Варна. За повече от 10 години дейност, в портфолиото ни влизат сгради като архитектурните ценности на гр. Варна, разположени на ул. ”Воден” №7, ул. “Иван Вазов’’№8 и ул. ‘’Прелсав’’ №57. В начало на 2022г. завършихме жилищна сграда “Фантазия“ в к.к. „Св. Св. Константин и Елена“. През всички тези години работим усърдно с нашите партньори от строителна фирма Елит Хоум, архитектите от студио Arсhus, Vedi Interiors – студио за интериорен дизайн, рекламна агенция Bulpoint Design Studio, Data System Engineering Ltd, Певи ООД и др.
Наши партньори
Какво има наблизо? комуникативно място Комплексът се намира на много комуникативно място в близост до големи хипермаркети, спирки, училище, детски градини, банки и др.
bus
Градски транспорт
amusement-park
Детска градина
grocery-cart
Хипермаркети
park
Парк "Възраждане"
school
Училище

Избери етаж от сградата

Комплекс "Светлина"

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОМПЛЕКС „СВЕТЛИНА“

  • Функционални разпределения на апартаментите
  • Просторни и светли помещения
  • Гледка към зелени площи и отлично поддържан вътрешен двор
  • Инсталация за климатици
  • Сигурност и комфорт
  • Отлично местоположение
  • В близост до детски градини, училища, търговски център, хипермаркети , парк и др.
  • Богато озеленяване
  • За семейства с деца – напълно обезопасена, красива и функционална среда
  • Специално проектирани жилища за хора в неравностойно положение
Контакти Ще се радваме да ни се обадите Офис продажби +359 52 699 809 +359 885 444 220 +359 889 444 150
гр.Варна, ул. Преслав 36, офис 8виж на картата
contact@albona.bg
Направете запитване
Оставете ни съобщение и ще се свържем с вас възможно най-скоро